klo 13.00

 Ikäihmisten kulttuuripäivä


Kauppaoppilaitos, liikuntasali • Prännärintie 17

Monipuolisesti virkistävä kulttuuripäivä ikäihmisille. 

Luvassa on runoutta, musiikkia, tanssia ja AMK sosionomi Minna Heiniluoma tulee pitämään puheen kulttuurisesta hyvinvoinnista.

Tanssiryhmä Sorttiset, perustettu 1974, tulee tanssimaan humppaa, masurkkaa, suhmuraa ja muita perinteisiä tansseja. Tanssijoina ovat Ritva ja Esa Myllyniemi, Leila ja Erkki Ala-Ikkelä, Raili ja Mauri Tuomisto, Pirkko Mansikka-aho, Kauko Lukinmaa, Vaula Puska ja Mauno Haaparanta. Ohjaajana toimii Vaula Puska.

Paikalle saapuvat myös kanteletaituri Hannu Syrjälahti ja runojen lausuja Tuuli Tamminen-Syrjälahti sekä MaKeTapit ja Harmonikkakerho.

Liput: 5 € sis. kahvitarjoilun.

Kahvitarjoilusta vastaa Komiat martat ry.


Järj. Kauhajoen yleinen kulttuuritoimi 


 

 
  klo 17.30

 Nojatuolimatka naisille Marokkoon


Leirikeskus Majaniemi • Nummilahdentie 505, 61910 Nummijärvi

Mielikuvitusmaailman matkalle lähdetään leirikeskus Majaniemessä puhdistautumalla kotoisesti suomalaisessa saunassa. Marokkolaisen ohjelman matkanjohtajana toimii Raija Kumpula.
Vapaa pääsy.

Marokkolainen iltapala 5 €.


Järj. Kauhajoen seurakunta 

 

 

  klo 19.00

 Tuuletar -konsertti


Suupohja-sali, ammattikoulu • Oppitie 4

  Mukaansatempaavan yhtyeen energia ottaa yleisön mukaan iästä tai taustoista riippumatta. Vocal folk hop - musiikkia tekevä yhtye koostuu neljästä monitaitoisesta naisesta: Sini Koskelainen (laulu), Venla Ilona Blom (beatbox, laulu), Johanna Kyykoski (laulu) ja Piia Säilynoja (laulu). Nämä laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman, jossa eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään.

   Suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki vaikuttavat yhtyeen musiikissa ja kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Tuuletar on aikaisemmin ollut muun muassa Pete Parkkosen kanssa joulukiertueella. Yhtye on palkittu tänä vuonna Emma Gaalassa Vuoden Etnoalbumi -palkinnolla. Tule seuraamaan Tuulettaren riemukkaita ja vangitsevia esityksiä.

Liput 10 €


Järj. Kauhajoen yleinen kulttuuritoimi


 

 


 

 
< kotisivulle | tiistai 25.4.>

 

 

 

kauhajoki

© 2017 Kauhajoen Kaupungin yleinen kulttuuritoimi